Toimintaryhmät

Partiotoiminta on jaettu iän perusteella viiteen ikäkauteen. Ikäkausien ohjelmat koostuvat monipuolisesta valikoimasta aktiviteetteja, joissa harjoitellaan luonnontuntemusta, kansainvälisyyttä, kädentaitoja, esiintymistä ja retkeilyä. Aktiviteetteja toteutetaan aina kullekin ikäkaudelle sopivalla tavalla. Lisää tietoa partiosta löydät Pääkaupunkiseudun Partiolaisten nettisivuilta.

Haagan Sirkuissa toimii kahdeksan eri ryhmää eri ikäisille partiolaisille. Kaikissa ryhmissämme on tilaa uusille jäsenille. Mukaan voi tulla koska vain; saavu vain sopivan ryhmän kokoukseen!

23-04-2016_Törmä_Juhani_Kolehmainen-0278

 

Sudenpennut (1.–3.-lk.)

7–9-vuotiaita partiolaisia kutsutaan sudenpennuiksi ja heidän ryhmäänsä laumaksi. Laumassa on yleensä 8–12 lasta. Heidän toimintaansa kuuluvat leikit, seikkailut ja tarinat.

Siilit (kaikille partion aloittaville 1.–3.-luokkalaisille) keskiviikkoisin 17–18.

Akeloina toimivat Elsa Hanninen (elsahanninen@hotmail.com) ja Jarkko Kotakorpi (jarkko.kotakorpi@gmail.com).

Partiosudet (2.–3.-lk.) maanantaisin klo 17–18.

Akeloina toimivat Noora Nisula (nisulanoo@gmail.com) ja Kati Aaltio (kati.aaltio@hotmail.com).

Seikkailijat (4.–5.-lk.)

10–12-vuotiaita partiolaisia kutsutaan seikkailijoiksi. Seikkailijat opettelevat partion perustaitoja, osallistuvat partiotaitokisoihin ja retkeilevät paljon. Seikkailijoille tulee tutuksi niin retkikeittimet, ensiapu, rakentelu kuin solmutkin.

EmojiHölöhölöJengi (4.-lk.)

Kokoukset maanantaisin klo 18.30–20.00. Johtajana toimii Noora Nisula (nisulanoo@gmail.com).

Lapatiit (4.–5.-lk.)

ovat viime vuonna aloittanut seikkailijajoukkue. Kokoukset keskiviikkoisin 18–19.30 ja johtajana häärää Ella Asikainen (ella.asikainen@hotmail.com).

Tarpojat (6.–8.-lk.)

12–15-vuotiaat partiolaiset ovat tarpojia. Tarpojaryhmässä eli vartiossa on yleensä 4–12 nuorta. Tarpojien kaikessa tekemisessä korostuu yhdessä tekeminen, kehittyminen ja elämykset.

Kumiankat (6.–7.-lk.)

Kokoontuminen tiistaisin klo 17–18.30.
Vartionjohtajina toimivat Sanni (sanni.sainio@edu.hel.fi) ja Ida-Maria.

Kissapossut (8.-lk.)

Kokoontuminen tiistaisin klo 18.30–20.
Vartionjohtajina toimivat Hilkka (hilkkalukkari@icloud.com) ja Katariina.

 

Samoajat

15–17-vuotiaita partiolaisia kutsutaan samoajiksi. Samoajilla on myös omaa toimintaa, mutta olennaisena osana ikävaihetta on johtamisharjoittelu.

Kokoontuminen torstaisin 17–19.

 

Vaeltajat ja aikuiset (yli 18-vuotiaat)

18–22-vuotiaat partiolaiset ovat vaeltajia. Vaeltajien toiminnan painopisteenä on henkilökohtainen kasvu ja yhä vastuullisempiin tehtäviin siirtyminen.

Haagan Sirkkujen johtajisto kutsuu kaikki partiosta kiinnostuneet aikuiset mukaan toimintaansa! Liity Facebook-ryhmäämme (Haagan Sirkkujen Aikuispartiolaiset), niin saat lisätietoa tai ota yhteyttä Noora Nisulaan!

20170111_191319-1